Advertising as ART - 122
Folter deze gans. En spaar de echte: eet geen Foie Gras
GAIA: Global Action in the Interest of Animals
اينيكی غاز را شكنجه كنيد و از واقعیاش چشم بپوشيد:
GAIA: Global Action in the Interest of Animals
اينيكی غاز را شكنجه كنيد و از واقعیاش چشم بپوشيد:
«فوا گرا» نخوريد.
*
اين ساك دستی، بخشی از مبارزه تبليغاتی انجمن بلژيكی حمايت از حقوق حيوانات برای دفاع از غازهاست كه در دسامبر سال گذشته انجام شد. اما برای اينكه بدانيم ماجرای شكنجه غازها چيست و «فوا گرا» چهگونه غذايیست كه انجمن از مردم خواسته آن را نخورند، بهتر است به «كتاب مستطاب آشپزی» آقای دريابندری مراجعه كنيم:
پاته دو فوآ گرا (خمير جگر پرواری) را در اروپا، بهويژه در فرانسه با جگر غاز پرواری درست میكنند. برای پروار كردن غاز مواد خوراكی را با نوعی تلمبه در گلوی او تزريق میكنند، بهطوری كه پس از چندی، بر اثر تغذيه اجباری، جگر غاز بسيار درشت و پرچربی میشود. در بعضی از كشورها اين روش تغذيه را قانون منع كرده است.
پاته دو فوآ گرا (خمير جگر پرواری) را در اروپا، بهويژه در فرانسه با جگر غاز پرواری درست میكنند. برای پروار كردن غاز مواد خوراكی را با نوعی تلمبه در گلوی او تزريق میكنند، بهطوری كه پس از چندی، بر اثر تغذيه اجباری، جگر غاز بسيار درشت و پرچربی میشود. در بعضی از كشورها اين روش تغذيه را قانون منع كرده است.
No comments:
Post a Comment