Saturday, December 18, 2010

تغذيه ايرانی

Photo: Alireza Amakchi

15 comments:

عرفان said...

خیلی عالی

Pouya !* said...

چایی و ساقه طلایی ! ه

saloomeh said...

خوب و دوست داشتنی :)

نسيم said...

از سافه طلايي بدم مياد

پری said...

چایی اش سرد!

Anonymous said...

معده ي منو بهم ريخت اين ساقه طلائي

Bahar said...

بيسكويت رژيمي بي مزه و اما چاييش رو هم كاش توي يه ليوان شيشه اي ميريختيد كه رنگش معلوم بود

Hami said...

ایده جالبی بود

Hami said...

ایده جالبی بود

Hami said...

ایده جالبی بود

رقصنده در باد said...

ایرانی، کالای ایرانی مصرف کن

آدم را یاد دفتر کارش میندازه

Anonymous said...

اما اگه ساقه طلایی رو تو چای داغ بزنید و زود خارج کنید خوشمزه میشه

asal said...

استقبال خوب بوده انگار، چیزه ایرانیه دیگه ی ندارید؟!!

قاصدک said...

هرحسی که تو ذهن یک خط خوشکل جا بذاره آدمو به وجد میاره!چه حالی میکنم من با این تصویر البته به قول یکی ازدوستان اینجا به شرطی که ازچای بخار بلند شود

فرزانه said...

سلام به «ساقه طلایی» و اولدفشن عزیز
من و همکارم هرروز _ تقریبا هر روز_ تو عکاسی(آتلیه عکاسی) ساقه طلایی می خوریم یه همکار دیگه هم دارم که بهش می گه عمله خفه کن و نمی خوره!

 
Free counter and web stats